WERKEN BIJ ONS

Werken bij AMS Hotelservice
Wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk. Werken voor AMS Hotelservice betekent dat je ook moet kunnen delen in die trots. Gasten in een hotel verwachten gastvrijheid en daar horen een opgeruimde kamer, een schoon hotel, frisse toiletten, een smetteloos restaurant en een hygiënische keuken bij. En daar zorgen wij voor. Wij leveren onze kwaliteit vanuit de waarden die ook de oprichters van AMS kenmerken: ondernemerschap, betrokkenheid en doorzettingsvermogen.

 

Ondernemerschap
Bij een professionele werkwijze hoort ook een actieve houding. Ieder gast, iedere kamer, iedere ruimte is weer anders. Natuurlijk is er een werkplan waar je je aan moet houden, maar je zult ook moeten kunnen improviseren. Bij ons wordt van verwacht dat je je actief opstelt en waar nodig iets extra’s doet waardoor de gast zich optimaal thuis voelt in “jullie” hotel. 

Betrokkenheid
Betrokkenheid bij gasten en bij je collega’s. Je kunt je inleven in een gast en begrijpt wat hij nodig heeft om zich prettig te voelen in zijn kamer. Ook zet je je in voor je collega’s. Soms heb je immers meer werk aan een kamer die erg rommelig of vies is geworden. Dan is het normaal dat een collega jou helpt om op tijd je werk af te krijgen. Dat doe jij immers ook voor je collega. 

Doorzettingsvermogen
Werken als schoonmaker in een hotel is niet altijd eenvoudig. Zeker in sommige periodes kan het erg druk zijn. Ook scheelt het nogal of er veel gasten uitchecken of juist blijven, of er veel zakenmensen zijn of juist veel gezinnen. Of een sportvereniging. Het is dan soms doorpakken en doorzetten tot alle bedden zijn opgemaakt en de badkamers weer blinken. Daar schrik je als medewerker van AMS Hotelservice niet voor terug, het biedt je een uitdaging om te bewijzen wat je waard bent.

Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf helpen wij mee om de branche te verbeteren. De laatste jaren is onze branche snel professioneler geworden. Overheid, werknemers en werkgevers werken hier samen hard aan. En wij werken hier graag aan mee.

Werken bij ons kan als kamermeisje, bij de algemene dienst of als supervisor. Het werk van een kamermeisje bestaat uit het schoonmaken van de hotelkamers. Als kamermeisje ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Ook zorg je voor onder meer het schoonmaken van het meubilair, de badkamer en het stoffen en stofzuigen van de kamers. De amerschoonmaak begint gewoonlijk om 9 uur ’s ochtends en voor 3 uur ’s middags moeten de kamers schoon zijn opgeleverd. Dit betekent dat onze werktijden heel goed te combineren zijn met andere verantwoordelijkheden.

Werk je in de Algemene Dienst, dan verzorg je de openbare ruimtes van het hotel. Dat zijn bijvoorbeeld de lobby, het zwembad, de bar, de toiletten en de zalen.Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het gereed maken van kamers en het in perfecte staat houden van de openbare ruimtes. Ook zorg je zorg voor het beheren van de goederenvoorraad en de linnenkamer.

Als supervisor stuur je de schoonmakers aan, maar er wordt ook van je verwacht dat je wanneer het nodig is je handen uit de mouwen steekt.

Voel je je uitgedaagd door onze werkwijze en waarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Soliciteer formulier