OVER ONS

Er zijn natuurlijk veel elementen die van een hotel een goed hotel maken. De grootte van de kamer, de gastenartikelen en het niveau en de uitstraling om er een paar te noemen. Een schone, hygiënische kamer is echter een absolute voorwaarde en kan de reputatie van een hotel maken en breken. Gasten willen immers niet geconfronteerd worden met herinneringen aan de vorige kamergebruikers en verwachten een fris, goed opgemaakt bed.

Goede schoonmaak kan een hotel dus maken en breken. Als AMS Hotelservice nemen wij onze verantwoordelijkheid als schoonmakers zeer serieus en zijn trots op onze bijdrage aan de uitstraling van de hotels van onze opdrachtgevers.

Als AMS Hotelservice hebben wij meer dan tien jaar schoonmaakervaring in de hotelsector. Wij weten daarom wat er nodig is voor een schoon en proper hotel. Inmiddels werken wij voor vele vier sterren hotels in Nederland en België.

Onze opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij de lijnen kort houden. De eigenaren van AMS Hotelservice hebben zelf hotels schoongemaakt en weten hun medewerkers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Onze hands-on mentaliteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij een uitstekende dienstverlening met een scherpe prijs kunnen combineren.

AMS Hotelservice is NEN 4400-1 gecertificeerd en daar zijn wij trots op. Deze certificering betekent dat wij een tijdige, juiste en volledige afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting verzorgen. Ook maken wij natuurlijk geen gebruik van werknemers “die niet gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid”. Dit betekent ook dat onze personeelsadministratie perfect in orde is, dat onze medewerkers volgens de CAO worden beloond en dat onze opdrachtgevers op ons kunnen vertrouwen.

Over ons

Ondernemerschap, betrokkenheid en doorzettingsvermogen kenmerken de oprichters van AMS Hotelservice. Deze eigenschappen vindt u door de hele organisatie en in onze dienstverlening terug. Wij verzorgen uw hotelschoonmaak en zitten met u regelmatig om de tafel om af te stemmen of om aandachtspunten door te nemen. Ook controleren wij zelf de schoonmaak en het personeel. Bij ons vindt u ook geen grote overhead, keuzemenu’s of muzak aan de telefoon. U krijgt gewoon ons mobiele nummer en kunt ons altijd bellen. De schoonmaak is ons probleem, zodat u zich op andere dingen kunt richten.

Deze persoonlijke en directe manier van werken combineren we overigens met een redelijk groot bedrijf. Bij AMS Hotelservice en haar zusterbedrijven werken ruim 150 mensen. Onze dienstverlening gaat gewoon een stuk verder dan gebruikelijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij realiseren ons als ondernemers dat wij niet los staan van de samenleving en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheden. Allereerst houden wij een meer dan correcte personeelsadministratie bij. Bij ons zult u geen illegale of zwartbetaalde medewerkers aantreffen. Wij hebben een NEN 4400-1 certificering en dit betekent dat wij aan de strengste eisen voldoen. En daar regelmatig op worden gecontroleerd. Al onze medewerkers mogen in Nederland werken. Wij doen dit natuurlijk omdat wij ons aan de wet moeten houden, maar ook uit overtuiging. Wij kunnen alleen goede dienstverlening bieden met personeel dat kan staan voor zijn werk.

Daarnaast willen wij ook milieuvriendelijk werken. In de schoonmaak is dit geen loze term, er worden immers vaak veel schadelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Wij letten erop dat er zo weinig mogelijk schadelijke middelen worden gebruikt en waar mogelijk kiezen wij voor mens- en milieuvriendelijke alternatieven.

Werken bij AMS Hotelservice

Werken bij ons kan als kamermeisje of als supervisor. Het werk van een kamermeisje bestaat uit het schoonmaken van de hotelkamers en openbare ruimtes. Als kamermeisje ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Ook zorg je voor onder meer het schoonmaken van het meubilair, de badkamer en het stoffen en stofzuigen van de kamers. De kamerschoonmaak begint gewoonlijk om 9 uur ’s ochtends en voor 3 uur ’s middags moeten de kamers schoon zijn opgeleverd. Dit betekent dat onze werktijden heel goed te combineren zijn met andere verantwoordelijkheden.

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het gereed maken van kamers en het in perfecte staat houden van de openbare ruimtes. Ook zorg je zorg voor het beheren van de goederenvoorraad en de linnenkamer. Als supervisor stuur je de schoonmakers aan, maar er wordt ook van je verwacht dat je wanneer het nodig is je handen uit de mouwen steekt.